Σελίδες

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κουνουπίδι καπαμάς



Η νοστιμιά στο φαγητό αυτό εξαρτάται απ' το πόσο γευστικό είναι το κουνουπίδι! Παίζει ρόλο κι αν αγαπάς το κουνουπίδι ως λαχανικό. Παρακάτω παραθέτω τη συνταγή όπως την κάνω εγώ. Εύκολη και γρήγορη!

Υλικά
1 μέτριο κουνουπίδι
3-4 πατάτες μέτριες
4 κουταλιές της σούπας τομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας τομάτα πελτέ
1 κύβο λαχανικών maggi
Ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 μπαχάρια
Αλάτι - πιπέρι

Ετοιμασία
Πλένω καλά το κουνουπίδι και το κόβω σε κομμάτια. Καθαρίζω τις πατάτες και τις κόβω σε ροδέλες χοντρές.
Ρίχνω σε μια κατσαρόλα λάδι τόσο όσο να καλυφθεί ο πάτος, και προσθέτω τα λαχανικά, τα μπαχάρια, πιπέρι, ελάχιστο αλάτι, τις τομάτες, τον κύβο και νερό όσο να καλυφθούν τα λαχανικά. Βάζω στη φωτιά να πάρει βράση και να πιει το φαγητό το νερό του. Αυτό ήταν... 
Σερβίρω με τυράκι φέτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου