Σελίδες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Γρήγορες αλμυρές κρέπες

Βαριέσαι να φτιάξεις τις πίτες για κρέπες, αλλά θες να φας από αυτές τις αλμυρές με τα ζαμπονοτύρια; Σου' χω λύση γρήγορη! Και γίνονται οι κρέπες μέσα σε 10'! Σημείωνε...

Υλικά
5 τορτίγιες (1 συσκευασία)
5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή φουαντρέ*
10 φέτες τυρί για τοστ (γκούντα)
1/2 πιπεριά πράσινη κομμένη σε 5 μπαστουνάκια
2 μικρές συσκευασίες κρέμα γάλακτος
Τριμμένα διάφορα τυριά ή ό,τι σας αρέσει

Ετοιμασία
Απλώνω πάνω σε κάθε τορτίγια μία φέτα γαλοπούλα, 2 φέτες τυρί του τοστ και 1 μπαστουνάκι πιπεριά. Κλείνω στα πλάγια (ώστε να μη φύγει πολύ τυρί προς τα έξω κι αδειάσουν οι τορτίγιες) και τυλίγω σε ρολό. Επαναλαμβάνω το ίδιο και με τις υπόλοιπες τορτίγιες. Τις τοποθετώ σε μικρό αντικολλητικό ταψάκι, με το άνοιγμα του ρολού προς τα κάτω. Περιχύνω με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζω με τα τριμμένα τυριά. Αναδεύω το ταψάκι να πάει η κρέμα παντού. Δεν χρειάζεται να κάνουμε επάλειψη με κάποια λιπαρή ουσία. 
Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φαγητό από πάνω.
Έτοιμες! Καλή όρεξη!


[*] Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάριζα ή οποιαδήποτε άλλη καπνιστή γαλοπούλα. Προτιμώ την φουαντρέ γιατί είναι 96% κρέας και έχει -για μένα- τέλεια γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου